Ποιοι Είμαστε

Hazera: Σπόροι Ανάπτυξης

About-us-Page1

Η Hazera είναι ένας παγκόσμιος  ηγέτης  στον τομέα παραγωγής  σπόρων . Η Hazera   σας παρέχει δέσμευση σε καινοτόμες δραστηριότητες, τεχνογνωσία και υποστήριξη , συνδυάζοντας την  εμπειρία δεκαετιών  με  πρωτοποριακή  τεχνολογία. Η Hazera  αναπαράγει, αναπτύσσει, δημιουργεί και διακινεί   υβρίδια κηπευτικών σε πλούσια γκάμα σε όλο  τον κόσμο.

Παγκόσμια Παρουσία

Η Hazera εδρεύει στο Ισραήλ και την Ολλανδία, με θυγατρικές εταιρείες σε δώδεκα χώρες και με εκτεταμένο δίκτυο διανομής, που εξυπηρετεί πάνω από 100 και πλέον αγορές. Αυτή η παγκόσμια παρουσία εξασφαλίζει το ότι είμαστε κοντά στους πελάτες μας και μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε τεχνική υποστήριξη και παράλληλα να προβλέπουμε και να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες ανά περιοχή,δημιουργώντας υβρίδια που ταιριάζουν σε συγκεκριμένες κλιματολογικές  συνθήκες ανάπτυξης και απαιτήσεις αγορών.

Δέσμευση στην Καινοτομία

Η ηθική μας υποχρέωση είναι να διαπλάθουμε την πρόοδο μέσω εξειδικευμένης έρευνας. Με συνεχείς καινοτομίες, συνδυάζουμε τη σύγχρονη επιστήμη με παραδοσιακές μεθόδους αναπαραγωγής με στόχο την δημιουργία ποικιλιών και υβριδίων  ανώτερης ποιότητας και υψηλής απόδοσης. Η Hazera συνεργάζεται άμεσα με κορυφαία διεθνή ερευνητικά ιδρύματα, εφαρμόζοντας την εξέλιξη της  επιστήμης στη δημιουργία καλύτερων λύσεων για τους καλλιεργητές ανά την υφήλιο. Οι διαδικασίες και τα εργαστήρια  μας είναι πιστοποιημένα σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας, όπως ISO και NAL.

Ο Καλλιεργητής στο Επίκεντρο

About-us-Page2

Οι καλλιεργητές βρίσκονται στο επίκεντρο των προσπαθειών μας. Οι επιστήμονες  μας συνεργάζονται ενεργά με τους καλλιεργητές για να αξιολογήσουν τις ανάγκες τους, βοηθώντας στην επιλογή υβριδίων  και παρέχοντας καθοδήγηση και υποστήριξη κατά τη διάρκεια ολόκληρου του κύκλου καλλιέργειας και συγκομιδής. Αυτή η προσέγγιση προσθέτει επιπλέον αξία στους καλλιεργητές, βοηθώντας τους να μεγιστοποιήσουν τις δυνατότητες των καλλιεργειών τους, και παράλληλα να ελαχιστοποιήσουν τις δαπάνες, οδηγώντας έτσι σε μακροπρόθεσμη ευημερία.

 

Μέλος του Ομίλου Limagrain

Η Hazera είναι μέλος του Ομίλου Limagrain, μιας διεθνούς αγροτικής επιχείρησης με έδρα στη Γαλλία. Σαν γεωργικός συνεταιρισμός, ο Όμιλος Limagrain κατανοεί τις ανάγκες των πελατών του και έχει καταλάβει την πρώτη θέση στην Ευρώπη, με  ειδίκευση  σε κηπευτικά, αροτραίες  καλλιέργειες και προϊόντα δημητριακών. Η μονάδα σπόρων κηπευτικών  της Limagrain είναι η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία σπόρων κηπευτικών  στον κόσμο.