Νέα υβρίδια τομάτας από την Hazera

Η Hazera μετά από μακροχρόνια έρευνα στην περιοχή της Κρήτης, όπου έχει εγκαταστήσει έναν από τους γενετικούς πειραματικούς σταθμούς τομάτας θερμοκηπίου, παρουσιάζει δυο καινούργια υβρίδια τομάτας. Τα υβρίδια αυτά επιλέχθηκαν και σταθεροποιήθηκαν στις Ελληνικές κλιματολογικές συνθήκες και ιδιαίτερα της Κρήτης. 

Kalloni1Το πρώτο υβρίδιο, που φέρει το όνομα KALLONI είναι ένα φυτό πρώιμης ωρίμανσης, με υψηλό  δυναμικό παραγωγής, ανθεκτικό στις ιώσεις και σε ασθένειες εδάφους. Ο καρπός έχει στρογγυλό σχήμα, πολύχωρος, με μεγάλο μέγεθος 260 – 320 γρ., πολύ καλό χρωματισμό, άριστη γεύση και ιδιαίτερα μεγάλη μετασυλλεκτική διάρκεια.

 

 

Nissos1Το άλλο υβρίδιο της HAZERA φέρει το όνομα NISSOS. Η NISSOS είναι ένα φυτό εύρωστο και ισορροπημένο με πολύ καλές ανθεκτικότητες τόσο στο υπέργειο όσο και στο υπόγειο μέρος του φυτού. Οι παραγόμενοι καρποί έχουν μέγεθος 260 – 300 γρ., είναι ελαφρώς πεπλατυσμένοι, με έντονο κόκκινο λαμπερό χρώμα, δεν εμφανίζουν «πράσινη ράχη», και έχουν μεγάλη μετασυλλεκτική διάρκεια.

 

 

Τα αποτελέσματα από τα πειραματικά δεδομένα των παραπάνω υβριδίων τόσο από την Ελλάδα όσο και από άλλες χώρες του εξωτερικού είναι εκπληκτικά μέχρι στιγμής.  Η Hazera Hellas Seeds τα προσφέρει πλέον εμπορικά.

Περισσότερες πληροφορίες για τα παραπάνω υβρίδια θα βρείτε  στους κατά τόπους συνεργάτες της εταιρείας μας.