Συνάντηση Παραγωγικών Δυνάμεων των περιοχών Καβάλας-Δράμας-Θράκης για την παρουσίαση των προϊόντων της HAZERA

Την Τρίτη 23/10/2018 πραγματοποιήθηκε στον Αμυγδαλεώνα Καβάλας σε συνεργασία με το φυτώριο Φυτοπροστασία Ε.Ε., συνάντηση παραγωγών από την ευρύτερη περιοχή όπου έγινε παρουσίαση της εταιρείας HAZERA και των προϊόντων της όπως οι τομάτες NISSOS-NAUSIKAA, το καρπούζι MIRACLE καθώς και πλήθος άλλων νέων υβριδίων καθώς και καταξιωμένων όπως η εμβολιασμένη BELLADONA και το αγγούρι TRIMAX που καλλιεργούνται για πολλά χρόνια με επιτυχία στην Ελλάδα.
Συνέχεια

Συνάντηση παραγωγικών δυνάμεων της Τριφυλίας για την παρουσίαση προϊόντων Hazera

Την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου του 2018, στην Αγία Κυριακή Φιλιατρών Μεσσηνίας πραγματοποιήθηκε από την HAZERA HELLAS συνάντηση παραγωγών και γεωπόνων από την ευρύτερη περιοχή της Τριφυλίας, όπου έγινε παρουσίαση της HAZERA και των προϊόντων της, όπως η τομάτα NISSOS και το καρπούζι MIRACLE. Κατά την διάρκεια της συνάντησης οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις γύρω από την καλλιέργεια της τομάτας θερμοκηπίου και άλλων προϊόντων, καθώς και γενικότερα για θέματα και λύσεις που αφορούν την αγροτική παραγωγή της περιοχής.

Συνέχεια

Επίσκεψη παραγωγών και γεωπόνων από Πρέβεζα και Άκτιο στα θερμοκήπια της Τριφυλλίας

Την 24-25/04/2018 ομάδα παραγωγών και γεωπόνων από την περιοχής της Πρέβεζας και του Ακτίου επισκέφθηκε καλλιέργειες θερμοκηπίου τομάτας Nissos στην περιοχή Τριφυλλίας. Εκεί τους δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσουν την καλλιέργεια της τομάτας Nissos καθώς και άλλων προϊόντων της εταιρείας μας.
Συνέχεια

H πρώτη καλλιέργεια της τομάτας στην Ελλάδα ,ιστορική αναδρομή

Η Μονή των Καπουτσίνων ιδρύθηκε από τους Γάλλους μοναχούς το 1658. Στα 1669 οι Καπουτσίνοι αγόρασαν ένα οίκημα στην αυλή του οποίου υπήρχε το Μνημείο του Λυσικράτους και το μετέτρεψαν σε Μονή. Καίτοι άλλα μοναστικά τάγματα αντιμετώπισαν την κοινωνική δυσκαμψία και καχυποψία της τότε αθηναϊκής κοινωνίας, οι Καπουτσίνοι αντιμετωπίστηκαν πολύ φιλικά από τους Αθηναίους. Και ξεχωριστά αγαπητός από αυτούς τους μοναχούς, υπήρξε ο ηγούμενος Σίμων που είχε και ιδιαίτερες ιατρικές γνώσεις, περιθάλποντας τον κόσμο όποτε παρίστατο ανάγκη. Συνέχεια

Ένας ανερχόμενος ειδικός, στην παγκόσμια αγορά αγγουριού

Η εταιρεία κηπευτικών Hazera, έχει μια μεγάλη κληρονομιά στη γενετική βελτίωση των αγγουριών. Αρχικά και αφουγκραζόμενη τις αλλαγές στη αγορά των mini αγγουριών, επικεντρώθηκε στην εξέλιξη αυτών, ενώ στην πορεία συμπεριέλαβε στην έρευνά της και άλλους τύπους αγγουριών, διευρύνοντας τους ορίζοντες της αγοράς της. Συνέχεια

Η εταιρεία Hazera στην Fruit Logistica 2017

Η εταιρεία Hazera συνεχίζει την παράδοση της αλυσίδας παραγωγής νωπών προϊόντων όντας παρούσα στην Fruit Logistica 2017, παρουσιάζοντας νέα προϊόντα, ιδέες, και ευκαιρίες για συνεργασίες στον τομέα της αλυσίδας παραγωγής νωπών προϊόντων. Συνέχεια

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και η ΕΕΠΕΣ συνιστούν τη χρήση του Πιστοποιημένου Σπόρου

H Hazera Hellas είναι μέλος της Ένωση Ελλήνων Παραγωγών και Εμπόρων Σπόρων ( ΕΕΠΕΣ) και εφαρμόζει αυστηρώς το πρωτόκολλο παραγωγής πιστοποιημένων σπόρων, τηρώντας τις σημάνσεις των συσκευασιών όπως προβλέπονται από τη Ευρωπαϊκή ‘Ένωση.
Οι σπόροι της εταιρείας μας έχουν προστιθέμενη αξία που πηγάζει από την καινοτομία και την έρευνα σε νέες ανθεκτικότητες .
Το video παρέχεται ως υπηρεσία προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σε συνεργασία με την ΕΕΠΕΣ. Συνέχεια

Hazera Hellas και οι Εμπειρίες των Πελατών της!

Είναι γεγονός ότι η εξυπηρέτηση του πελάτη αποτελεί το παλαιότερο και παράλληλα το πιο σύγχρονο θέμα στις επιχειρήσεις. Στις μέρες μας, καμία επιχείρηση δε θα μπορέσει να επιβιώσει παρά μόνο εάν είναι σε θέση να προσελκύσει και να διατηρήσει ικανό αριθμό πελατών. Μια προϋπόθεση που θα γίνεται όλο και πιο απαραίτητη όσο εντείνεται ο ανταγωνισμός. Συνέχεια

Η Hazera μια κορυφαία σποροπαραγωγική εταιρεία είναι κοντά στους πελάτες της

Συνέντευξη με το Γενικό Εμπορικό Διευθυντή Antoon Santegoeds

Η εταιρεία σπόρων HAZERA θα ανοίξει σύντομα τις πόρτες της για να παρουσιάσει τη νέα σειρά προϊόντων της στην Διεθνή παρουσίαση « Open Days » που πραγματοποιείται στις 27 Σεπ – 29 Σεπ σε ένα ολοκαίνουργιο χώρο στο Warmenhuizen, στην Ολλανδία.
Συνέχεια