Ελληνική γιορτή στον Αγρό

‘’Together is better’’
Μαζί είναι καλύτερα, στον Αρχάγγελο Ειρηνούπολης Ν. Ημαθίας.
Κατά την διάρκεια της διήμερης εκδήλωσης που έλαβε χώρα στον Αρχάγγελο Ειρηνούπολης Ν. Ημαθίας, η Hazera Hellas παρουσίασε για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε πειραματικό σε εκτεταμένο αγρό, όλο το εύρος των προϊόντων της όπως τομάτα, πιπεριά, καρπούζι, μαρούλι, λάχανο, αγγούρι, πεπόνι και μελιτζάνα .

Η εντυπωσιακή εικόνα των κηπευτικών μας, έδωσε την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους, να διαπιστώσουν την δυναμική και την ποιοτική διαφορά των προϊόντων της Hazera, που εκτός από τις τομάτες απέδειξε ότι διαθέτει και αλλά κορυφαία προϊόντα σε διάφορες καλλιέργειες, όπως μαρούλια, πεπόνια, αγγούρια, μελιτζάνες και καρπούζια, τόσο σε υπαίθρια όσο και σε καλλιέργεια εντός θερμοκηπίου.

Τα καρπούζια Miracle και Mirela, το πεπόνι Zepo, τα αγγούρια Trinity και Epimon καθώς και τα λάχανα Landini και Romus ήταν τα προϊόντα που κέντρισαν το ενδιαφέρον.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν περίπου 250 επισκέπτες, συμπεριλαμβανομένων παραγωγών και εμπόρων καθώς επίσης και εκπροσώπων γεωπονικών καταστημάτων και φυτωρίων τόσο από την Ελλάδα όσο και από την Βουλγαρία, FYROM και Αλβανία, που ξεναγήθηκαν από την ομάδα της Hazera.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, καθώς και τους ιδιοκτήτες του φυτωρίου ΑΓΡΟΚΗΠΟΣ (Λίλτση Κυριάκο & Θεοδοσίδη Ιωάννη) για την πολύτιμη βοήθειά τους στην περάτωση του πειραματικού αγρού.