ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟΣ ΑΓΡΟΣ ΜΑΡΟΥΛΙΟΥ, ΤΡΙΑΔΑ-ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο αποδεικτικός αγρός μαρουλιού της Hazera στην Τριάδα Ευβοίας ήταν το πρώτο σημάδι επιστροφής στην κανονικότητα έπειτα από την έξαρση και τα μέτρα πρόληψης του Κορωνοϊού.Οι παραγωγοί, οι έμποροι και οι εταιρείες μεταποίησης μαρουλιού, άδραξαν την ευκαιρία να αξιολογήσουν τις νέες ποικιλίες της Hazera και της Vilmorin-Mikado μέσω της στρατηγικής συνεργασίας των δύο εταιρειών στην Ελληνική αγορά με την ονομασία ‘’Together is Better’’. Η Vilmorin-Mikado κατέχει παγκοσμίως ηγετική θέση στα μαρούλια και η νέα συνεργασία της στην Ελλάδα με την Hazera Hellas A.E. δίνει την δυνατότητα να μελετηθούν και να αξιολογηθούν όλες οι σύγχρονες τάσεις στην παγκόσμια και στην Ευρωπαϊκή αγορά των φυλλωδών κηπευτικών.
Από τον Οκτώβριο του 2019 η Hazera Hellas Α.Ε. έχει οριστεί ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος μίας ευρείας γκάμας προϊόντων σπόρων κηπευτικών της Vilmorin-Mikado, συμπεριλαμβανομένων και των φυλλωδών.
Η στρατηγική αυτή συνεργασία δίνει την δυνατότητα στην Hazera Hellas Α.Ε. να εξελιχθεί στο άμεσο μέλλον σε έναν εκ των ηγετών στην αγορά των φυλλωδών κηπευτικών, παρουσιάζοντας με μία ευρεία και ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων σε όλες τις κατηγορίες όπως: Iceberg, Romaine, Batavia, Oakleaf.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, τηρήθηκαν όλα τα μέτρα υγιεινής και προστασίας από τον Κορωνοϊό και οι παρευρισκόμενοι απήλαυσαν την επίσκεψη στο χωράφι λαμβάνοντας ταυτόχρονα σημαντικές και ουσιαστικές πληροφορίες για τα προϊόντα και για τον τρόπο καλλιέργειάς τους.
Σας ευχαριστούμε όλους θερμά που μας τιμήσατε με την παρουσία σας.